Delhi en weer naar huis
Door: Johan en Janke
Blijf op de hoogte en volg Johan
07 Januari 2014 | Nederland, Schiedam
Op weg terug naar het hotel rijden we langs de grote Sikh tempel hier. Erg leuk om die te bezoeken om wat over die religie te leren. Het hiligdom is gebouwd rond de heilige schrift van de Sikhs, waaruit continu wordt gelezen en gezongen. Bij de tempel een grote vijver met water waaraan allerlei positieve werkingen wordt toegeschreven. Belangrijk onderdeel van de tempel is een enorme keuken en eetzaal waar iedereen tussen 12 en 18 uur een gratis maaltijd kan krijgen. Bij elke Sikh tempel staat een hoge vlaggemast met een gele vlag, waaraan je van ver kunt zien: hier kun je eten en onderdak vinden. Klinkt allemaal erg sympathiek.
Terug in het hotel en dan naar het prima restaurant Crossroads voor de slotmaaltijd, waar we uitgebreid afscheid nemen van onze fantastische reisbegeleider Sibren.
Op zondagmorgen om half negen vertrekken we voor de terugreis met Emirates. Die verloopt vlot en geheel volgens planning. Om half tien landen we op Schiphol en om half elf zijn we weer thuis. We kijken terug op een zeer geslaagde en prachtige reis. We willen nu graag ook naar Zuid India. We bespreken met Sibren dat hij dat in januari 2015 wel wil begeleiden. Mooi na mijn persioen!
08 Januari 2014 - 23:40
Joop:
Wat een mooie reis hebben jullie gehad! Congratulations.