Weer op weg
Door: Johan en Janke
Blijf op de hoogte en volg Johan
16 Juli 2013 | Nederland, Schiphol
Nadat we daar een visum hebben geregeld en onze bagage opgehaald moeten we door naar de nationale terminal voor onze vlucht naar Makassar op Sulawesi (voor de ouderen onder ons: vroeger heette dat Celebes). Daar komen we a.s. donderdag morgen vroeg aan (hopen we). Een hele ruk dus, maar met een paar onderbrekingen om de benen te strekken.
We hebben 5 weken om Sulawesi te verkennen. Een plan hebben we nog niet echt, maar we hebben een hotel voor 4 dagen in Makassar en we hebben contact gelegd met Dodo the Penman, een lokale beroemdheid voor toeristen. Hij komt ons ophalen van 't vliegveld en zal ons na een paar dagen naar Tana Toraja vervoeren. Het enige andere vaste punt is dat we in het noorden van het eiland bij Menado willen gaan snorkelen (moet prachtig zijn) en ook de omgeving (Minahasa) is daar mooi, zeggen ze.
Maar we doen gewoon waar we zin in hebben in een relaxt tempo. We houden jullie via onze blogs op de hoogte!
16 Juli 2013 - 23:54
Laura:
Veel plezier!!♥ -
17 Juli 2013 - 14:05
Cecile:
Goede reis! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.